Gayrettepe Rotary Kulübü ve 4. Grup Rotary Kulüpleri tarafından geliri Ataşehir Rotary Sağlık Meslek Lisesi ve Nesin Vakfı'na aktarılmak üzere bir gösteri organize edildi.

Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde tertiplenen gösteri için Cem Yılmaz'a teklif götürüldü. Cem Yılmaz'ın hiçbir ücret almadan teklifi kabul etmesi üzerine davetiyeler de bastırılmaya başlandı.

Duyurusu kısa bir süre önce yapılan ve bin 40 kişi kapasiteli salonda düzenlenen gösteri için 3 bin kişi davetiye istedi. Bu yogun ilgide ilk başvuranlar ücretleri 80 TL ile 125 TL arasında değişen davetiyelere sahip oldu.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da başlayacak olan gösteriyi izlemek isteyenler 1 saat önceden beklemeye başladı. Kapılar açılıp davetliler içeri alındıktan sonra, davetiye alamadıkları halde gösteriyi izlemekte ısrar edenler için salondaki koridor boşluklarına ek sandalyeler konularak sayı 60 kişi daha arttırıldı.

Bu sandalyeler de koltuklarla aynı fiyat üzerinden satıldı. Böylece şanslı son 60 kişiyle gösteriyi izleyenlerin sayısı bin 100'ü buldu. Cem Yılmaz espirileriyle, eğitime katkı için yaptığı "Cem Yılmaz Fundamentals" gösterisinde eğitim gönüllülerini kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz'ın ücret almadan çıktığı "Cem Yılmaz Fundamentals" adlı gösteriden elde edilen gelirin bir kısmının Ataşehir Rotary Sağlık Meslek Lisesi'ne verileceği kalan kısmı ile de Nesin Vakfı Matematik Köyü'ne bir "Matematik evi" yapılacağı öğrenildi.